COMANDĂ
4 ore de reduceri incredibile!
De la 10 a.m. la 2 p.m. cu o reducere de 50% la Collamask
00Ore
15Minute
03Secunde
COMANDĂ

Până la 95% dintre riduri dispar, hidratarea pielii se îmbunătățește cu 84%, iar elasticitatea acesteia cu 73%

REZULTATELE Collamask

S-a dovedit că Collamask stopează procesul de îmbătrânire și îmbunătățește funcționarea celulelor pielii.

O gamă largă de vitamine și minerale, precum și prezența biotinei în formula sa, creează o moleculă puternică, care este capabilă să penetreze straturile profunde ale pielii: de aceea rezultatele Collamask sunt excelente.

Acesta include diverse componente care protejează pielea de razele UV și mai multe elemente active biologic, care sunt menite să repare celulele pielii.
Ajută la prevenirea apariției ridurilor, asigurând pielii feței și a gâtului o gamă largă de minerale, vitamine și aminoacizi.
Acesta activează producția de colagen natural al straturilor profunde ale pielii, care, datorită Collamask, redă tinerețea și elasticitatea anterioară în cel mai scurt timp!
ȘTERGEREA A 10 ANI DE PE FAȚA TA ÎN 14 ZILE ESTE POSIBILĂ!
CUM SE APLICĂ
PASUL 1 Îndepărtează ușor stratul de machiaj și impuritățile cu săpun sau demachiant.
PASUL 2 Aplică crema pe piele cu mișcări circulare, evitând zona din jurul ochilor.
PASUL 3 Imediat, pielea va arăta mai tonifiată și profund hidratată. Crema este activă 24 de ore de la aplicare.
BENEFICIILE FRUCTELOR
Contrar a ceea ce afirmă distribuitorii, fructele uscate nu conțin deloc vitamina C. Pentru a asigura cantitatea de antioxidanți conținută într-un măr roșu, ar trebui să mănânci mai mult de 4 kg de fructe uscate, în timp ce fructele proaspete conțin o cantitate de vitamina C de 500 de ori mai mare decât cantitatea aflată în portocale.
FRUCTELE GOJI CONȚIN
  • 20 de aminoacizi esențiali
  • Vitamina C (de 500 ori mai multă decât în portocale)
  • Vitamina E
  • Fier (de 15 ori mai mult decât merele)
  • Grupul de vitamine B
  • Betaină
Ridurile sunt defecte ale pielii cauzate de o activitate excesivă a mușchilor feței, de pierderea elasticității și de alți factori. Elasticitatea este asigurată de fibrele de colagen de la nivelul epidermei, în timp ce moleculele de acid hialuronic dintre fibrele de colagen sunt responsabile de tonusul feței. Ridurile blochează vasele de sânge, împiedicând sângele și limfa să aibă o circulație corectă. Ele nu permit oxigenului să pătrundă în piele și, în timp ce ridurile vechi devin tot mai vizibile, apar și altele noi. Dacă este neglijat, procesul este ireversibil. Metode pentru a preveni apariția ridurilor: loțiuni, măști, injecții cu Botox, peelinguri chimice și chirurgie plastică. Ultimele trei sunt considerate ca fiind cele mai periculoase.
COMENTARII
ÎNAINTE
DUPĂ
Îmi place medicina tradițională chinezească, cred că 5000 de ani de istorie trebuie să conteze atunci când vine vorba de conservarea frumuseții. Am 50 de ani și recent am observat că pielea feței și-a pierdut elasticitatea. Am riduri adânci între sprâncene și laba gâștei.
Collamask mi-a fost recomandată de cosmeticiana mea, care a spus că este un produs inovator ce folosește aceeași sursă de reîntinerire precum medicina chinezească, și anume fructele goji. După 2 săptămâni, pielea mea era deja mai tonifiată și ridurile au fost netezite. Acum o folosesc în fiecare zi.
Alina, 51
ÎNAINTE
DUPĂ
ÎNAINTE
DUPĂ
Îmi plac produsele noi, așa că a trebuit pur și simplu să încerc Collamask, acest tratament de reîntinerire inovator. Am aproape 60 de ani, dar fața mea arată destul de bine, pentru că am mare grijă de ea.
Textura cremei este ușoară, nu e lipicioasă, este absorbită rapid și netezește ridurile precum un călcător. Rezultatele sunt vizibile după doar Corina, 58 câteva săptămâni. Este exact ce-mi doream pentru pielea mea.
Corina, 38
ÎNAINTE
DUPĂ
ÎNAINTE
DUPĂ
Recomand cu căldură Collamask femeilor de toate vârstele, chiar funcționează. Fructele goji în sine sunt foarte interesante, cu o mulțime de proprietăți magice, deci nu este o surpriză că elimină și ridurile.
Mi-a fost dăruită de mama unei eleve și chiar dacă primesc multe cadouri ca și acesta, nu am văzut niciodată asemenea rezultate. Pielea este mai tonifiată, ridurile de expresie și din jurul ochilor au dispărut. O folosesc de 2 săptămâni și efectul este foarte vizibil. În curând voi scăpa și de ridurile adânci.
Sofia, 43
ÎNAINTE
DUPĂ